• Avancerade material
  • Avfall och återvinning
  • Sverige

Renewcell varslar var fjärde anställd

Minskad personalstyrka en konsekvens när återvinningsbolaget ska spara.

En pressad ekonomi till följd av lägre försäljningsvolymer föranledde en ”omedelbar” strategisk översyn av företaget i november i fjol. Nu meddelar Renewcell att bolaget gör en omorganisation. Den innebär att bolaget varslar "drygt" 30 personer ur personalen, vilket motsvarar 25 procent av arbetsstyrkan. Renewcell kommer att göra besparingar på 35 miljoner kronor årligen när omorganisationen är genomförd.

Läs nyheten på recyclingnet.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter inom ämnet förnybar energi

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.