• Resurser och miljö
  • Sverige
  • Norden
  • Europa
  • Afrika
  • Asien
  • Nordamerika
  • Sydamerika
  • Oceanien

WWF lanserar globalt riskverktyg för trä

WWF lanserar riskverktyg för trä – ett verktyg som ska hjälpa företag och inköpare av trä och träprodukter att göra bättre och mer informerade val när det kommer till att köpa in träbaserade produkter.

Detta verktyg ska hjälpa företag som köper trä- och träprodukter att göra mer ansvarsfulla val genom att lära sig att hantera och förstå vilka risker som är förenade med träråvara från olika ursprungsländer samt för specifika träslag.

Läs mer på wwf.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter inom ämnet förnybar energi

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.