• Avfall och återvinning
  • Sverige

Så många betalar mer för hållbara produkter

Årets prisökningar har fått var tredje svensk att köpa färre återvinningsbara produkter. Samtidigt hävdar var femte konsument att man är beredd att betala mer för en återvunnen eller återvinningsbar produkt. Det visar en ny undersökning.

För andra året i rad har Stena Recycling undersökt åsikterna hos 5 000 konsumenter i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Polen om hållbarhet och återvinningsbara produkter. Detta syftar till att ge insikter som är relevanta för tillverkande företag och andra aktörer som strävar efter ökad cirkularitet.

Läs hela artikeln på mijlo-utveckling.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.