• Avancerade material
  • Avfall och återvinning
  • Sverige

Wargön Innovation skalar upp verksamheten för framtidens cirkulära affärsmodeller

Wargön Innovation har, tillsammans med Science Park Borås, beviljats 30 miljoner kronor från Europeiska regionala utvecklingsfonden för en treårig satsning för att stötta små och medelstora företag (SMF) i omställningen till cirkulära affärsmodeller och ökad resurseffektivitet.

Foto: Innovatum Science Park

Målet är att bidra till ökad konkurrenskraft för SMF och grön omställning i Västsverige, men också att utveckla en världsledande test- och utvecklingsmiljö för industriell sortering och värdering av textila material.

Läs hela pressmeddelandet på Innovatum Science Park:s Mynewsdesk Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.