• Avfall och återvinning
  • Resurser och miljö
  • Sverige

Barnfamiljerna mest progressiva inom cirkularitet

Cirkulärrapporten har precis kommit och den visar att det är barnfamiljerna som är mest drivande när det gäller cirkularitet i samhället. Något förvånande kanske, givet att småbarnsåren bjuder på gott om utmaningar i övrigt.

Cirkularitet bygger framtidens samhällen, genom att dela på de resurser som finns och reparera om något blivit trasigt. Det är bra både för miljön, privatekonomin och utvecklingen framåt. Barnfamiljer lever redan i den här verkligheten i större utsträckning än de flesta. Om barnfamiljer kan är det dags för alla andra att steppa upp när det gäller återbruk och cirkularitet.

Läs hela pressmeddelandet på recyclingnet.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.