• Elnät och energilagring
  • Transporter
  • Sverige

Nio lanserar nya bilar och fler batteristationer i Sverige

Kinesiska Nio fortsätter öppna batteribytesstationer i Sverige, nummer fem hamnar i Enköping och sex och sju i Stockholmsområdet. Samtidigt kommer två nya bilmodeller, suven EL6 och kombin ET5 Touring.

Kör in och byt batteri längs vägen. I stället för att ladda 30 minuter tar bytet fem minuter. Det är en av sakerna som kinesiska Nio lockar med. Och inom kort öppnar station nummer fem i Enköping. I augusti öppnar en station i Stockholm och strax därefter öppnar nummer sju i Arlandastad.

Läs hela nyheten på di.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.