• Förnybar energi
  • Afrika

Energimyndigheten: Förtydligande om klimatprojekt i Ghana

Energimyndigheten har i uppdrag att arbeta med internationella klimatsamarbeten genom utsläppshandel under Parisavtalet. Här gör Energimyndigheten ett antal förtydliganden om projektet i Ghana med anledning av ett tv-inslag den 14 februari.

I ett TV-inslag som sändes den 14 februari besöker reportern ett sjukhus på landsbygden i Ghana där Energimyndighetens avtalspartner tillsammans med sjukhuset har installerat solceller på taket för att stärka upp energiförsörjningen. Energimyndigheten vill förtydliga att det projektet inte är en av insatserna som Energimyndigheten har skrivit avtal kring.

Läs hela förtydligandet på energimyndigheten.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.