• Energieffektivisering
  • Sverige
  • Norden
  • Europa
  • Afrika
  • Asien
  • Nordamerika
  • Sydamerika
  • Oceanien

Rapport från EEM visar vägen för minskade industriella koldioxidutsläpp

När industrin står inför den aldrig tidigare skådade utmaningen att minska koldioxidutsläppen och möta den ökande efterfrågan, visar en ny rapport från Energy Efficiency Movement (EEM) hur företag kan agera direkt. EEM är ett globalt forum med över 400 organisationer, inklusive ABB, som delar idéer och åtaganden för att skapa en mer energieffektiv värld.

Rapporten, "The Case for Industrial Energy Efficiency," ger företagsledare nyckelinsikter i 10 åtgärder som snabbt kan genomföras och påverka kostnader och utsläpp. Den bygger på EEM:s "Industrial Energy Efficiency Playbook" från 2022 och hjälper företag att övervinna hinder för energieffektivitet.

Läs mer om rapporten på energinyheter.se Länk till annan webbplats.

Ladda ner rapporten The Case for Industrial Energy Efficiency (pdf) Länk till annan webbplats.  

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.