• Avancerade material
  • Avfall och återvinning
  • Byggnader och infrastruktur
  • Elnät och energilagring
  • Energieffektivisering
  • Fjärrvärme och fjärrkyla
  • Förnybar energi
  • Resurser och miljö
  • Transporter
  • Vatten och avlopp
  • Sverige

Hållbart tänk ger lönsammare företag

– Välj en sak och bli riktigt hållbar på den innan du ger dig på nästa, är Truls Christensons bästa tips.
Att lönsamhet är en förutsättning för att driva företag, det vet de flesta. Men visste du att ett genomtänkt hållbarhetsarbete kan göra att du tjänar mer pengar? På verksamt.se/hallbarhet möter vi Magdalena Holm och Truls Christenson som båda driver lönsamma företag med starkt hållbarhetsfokus.

De senaste åren har det varit mycket fokus på hållbarhet, såväl i media som i den politiska opinionen. Det pratas om att återbruka, plastbanta, minska utsläpp, resa fossilfritt och göra hållbara val. Och om att alla har ett ansvar. För den som driver ett litet företag kan det lätt kännas både utmanande och kostsamt att utöver allt annat nödvändigt också klämma in hållbarhet på schemat. Och vad är egentligen hållbart företagande?

Läs mer om hållbart företagande på verksamt.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.