Search

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network erbjuder olika typer av företagsrådgivning till små och medelstora företag för att öka internationaliseringen.

Enterprise Europe Network i Sverige består av 15 nationella och regionala näringslivsorganisationer, däribland ALMI Företagspartner och forskningsinstitut.

Vad kan Enterprise Europe Network göra för dig?

Enterprise Europe Network har en stor samlad erfarenhet och kompetens inom internationalisering som kan stödja dig som företagare. Nätverket i Sverige har utvecklat integrerade och kostnadseffektiva tjänster som är både allmänt breda och smalt specialinriktade. Nedan kan du hitta mer information om deras tjänster:

Vem ska man vända sig till?

Nätverket finns representerat i flera olika städer i Sverige för att kunna vara så nära företag som möjligt. För att komma i kontakt med ditt närmaste kontor använd länken till höger.

Vill du läsa mer?

Här hittar du mer information om Enterprise Europe Networklänk till annan webbplats.

Ny webbplats för att hitta globala affärspartner

Genrebild på handslag mellan man och kvinna.

EENmatch.eulänk till annan webbplats är en ny webbplats där du kan hitta nya globala affärspartner. Du kan söka bland över 20.000 olika erbjudanden och förfrågningar (leverantörer, agenter och distributörer) samt EU-projekt.

Vill du veta mer?

Kontakta ditt närmaste kontor länk till annan webbplatseller ring;

020-93 10 10