Search

Business Sweden

Business Sweden erbjuder allt som krävs för att etablera ett företag, dess produkter, tjänster eller idéer på nya marknader.

Business Swedens Småföretagsprogram underlättar för svenska företag att växa internationellt. 20 regionala exportrådgivare runt om i Sverige hjälper till att analysera ditt företags förutsättningar för en lyckad utlandsetablering.

Vad kan Business Sweden göra för dig?

Business Sweden erbjuder dig som småföretagare hela processen från exportinformation till konkret sälj- och marknadsstöd på plats. För att kunna erbjuda ett komplett paket engageras såväl regionala exportrådgivare som utlandskontoren.

  • Steps to Exportlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Med hjälp av analysverktyget kan din regionala exportrådgivare hjälpa ditt företag att förbereda och utveckla sig inför en satsning på nya eller befintliga marknader.

Vill du läsa mer?

Här hittar du mer information om Business Swedens baserbjudandenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster till små och medelstora företag.

Aura Light fick hjälp att etablera sig i Spanien

Business Sweden stöttade Aura Lightslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster säljarbete och fungerade som en dörröppnare i Spanien.

Vill du veta mer?

Här hittar du kontaktpersonerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster inom energi och miljöteknik.

Affärsmöjligheter inom energi och miljöteknik

Business Swedenlänk till annan webbplats hjälper till med exportrådgivning, mässor och matchmaking med mera.