Search

Samverkanswebbar

Våra partners har viktiga roller som experter inom sina respektive områden. Här presenterar vi olika samverkanswebbplatser.

Cleantech hubs logotyp, leder till deras webbplats.

CEWPlänk till annan webbplats har en webbplats där du kan hitta event, nyheter och publikationer som handlar om vatten.

Denna plattform ingår i EU Water Initiative.

Cleantech hubs logotyp, leder till deras webbplats.

Cleantech Hubs - Innovations by Swedenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster syftar till att genom ett långsiktigt främjandearbete, sprida ett antal världsledande svenska innovationer som kan skapa förnybar energi eller energieffektivisera på den globala marknaden och därmed bidra till en hållbar energiomställning..

Enterprise Europe Networks logotyp, leder till deras webbplats.

Enterprise Europe Networklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster erbjuder stöd till företag för att öka internationaliseringen. Tillväxtverket är huvudfinansiär och koordinator för Enterprise Europe Network i Sverige.

Swedish Smartgrid logotyp, leder till deras webbplats.

Swedish Smartgridlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en samlande kraft för ett intelligentare energisamhälle. Forumet motiverar, informerar och planerar för utveckling av smarta elnät som bidrar till ett ökat kundinflytande samt en effektivare och mer hållbar energianvändning.

SymbioCitys logotyp, leder till deras webbplats.

SymbioCitylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en webbplats och ett verktyg för att marknadsföra svenskt kunnande och teknik internationellt inom urban infrastruktur.

Verksamts logotyp, leder till deras webbplats.

Verksamtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en webbplats som samlar information och e-tjänster för personer som ska starta eller driver företag.