Search

Samarbetspartners

Nedan hittar du våra samarbetspartners som har haft uppdrag inom regeringens miljöteknikstrategi.

Almis logotyp, leder till deras webbplats.

Almilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser från idéer till framgångsrika företag.

Business Swedens logotyp, leder till deras webbplats.

Business Swedenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster uppdrag är att förenkla för svenska små och medelstora företag att nå ut med sina produkter och tjänster så att de kan växa internationellt.

Almi företagspartners logotyp, leder till en informationssida.

Energimyndighetenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster uppdrag är att skapa villkoren för en effektiv och hållbar energianvändning.

Havs- och vattenmyndighetens logotyp, leder till deras webbplats.

Forum för smarta elnätlänk till annan webbplats motiverar, informerar och planerar för utveckling av smarta elnät som bidrar till en effektivare och mer hållbar energianvändning.

Naturvårdsverkets logotyp, leder till deras webbplats.

Naturvårdsverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är den myndighet i Sverige som har uppgiften att samordna, följa upp och utvärdera arbetet med Sveriges miljömål, där många myndigheter samverkar.

Tillväxtverkets logotyp, leder till deras webbplats.

Tillväxtverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster underlättar förnyelse i företag och regioner. Deras arbete bidrar till hållbar tillväxt. Tillväxtverket ansvarar för Swedish Cleantech.

Vinnovas logotyp, leder till deras webbplats.

Vinnovalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en myndighet med uppgiften är att främja hållbar tillväxt genom att förbättra förutsättningarna för innovation och forskning i Sverige.

ASSET – föreningen för svensk miljöteknik

Grafikbild från ASSET.

ASSETlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samlar nationella och regionala aktörer inom svensk miljöteknik.