• Resurser och miljö
  • Sverige

Online: Nationell Livsmedelskonferens

Tillväxtverket har sedan 2020 årligen arrangerat en nationell livsmedelskonferens med fokus på livsmedelskedjan, som en del av sitt samordningsuppdrag inom livsmedelsstrategin. I år kommer vi att fokusera på nyckelfrågor kring lönsamhet, resiliens och robusthet inom livsmedelskedjan.

Konferensen passar dig som:

Är en aktör från akademin, branschorganisationer, näringslivet eller offentlig sektor och vill delta i utbytet av kunskap, idéer och erfarenheter kring centrala ämnen som berör utvecklingen av en hållbart lönsam, resilient och robust livsmedelskedja.

Mer om eventet

När: 23 oktober, 2024
Tid: 09.00–12.00
Anmälan: Senast den 22 oktober
Var: Digitalt via Teams

Läs mer och anmäl dig på tillvaxtverket.se Länk till annan webbplats.

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.