• Avancerade material
  • Sverige

Stockholm: Kraftsamling kring innovativa avancerade material

Avancerade material är en nyckel för snabbare omställning till ett klimatsmart samhälle. Samtidigt skapar svenska deeptechföretag, små- och medelstora företag och storföretag nya arbetstillfällen med bas i innovativa avancerade material. Nu måste hastigheten mot nya och hållbara jobb öka. LIGHTer, Metalliska Material, Net Zero Industry, Produktion2030, SIO Grafen och Smartare Elektroniksystem bjuder in till nationellt möte.

Mer om eventet

När: 19 september, 2024
Tid: 11.00–15.00
Var: Teknikföretagen, Storgatan 5 i Stockholm

Läs mer och anmäl dig på siografen.se Länk till annan webbplats.

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.