• Avancerade material
  • Resurser och miljö
  • Nordamerika

Cleveland: The North American Biopolymer Summit 2024

Throughout the summit, participants will have the opportunity to delve into key themes, including North American market analysis and challenges, regulatory and policy landscapes, technology and research development, and market strategies comparison. Additionally, we will explore innovations in biomanufacturing, market diversification strategies, advancements in sustainable materials, and biopolymer production and engineering.

Mer om eventet

Datum: 2–3 oktober, 2024
Plats: Cleveland, USA

Läs mer och anmäl dig på wplgroup.com Länk till annan webbplats.

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.