Finansieringsguiden

Starta

Här hittar du företagsrådgivning och finansiering som riktas till dig som har ett nystartat företag. Sök möjliga finansiärer som kan låna ut eller bidra med kapital för att stötta din etablering av en produkt eller verksamhet på marknaden.

Hjälp som finns att få:

Bidrag

Det finns många olika bidrag du kan söka för ditt företag. Här hittar du förslag på aktörer som erbjuder bidrag.

Lån

Här hittar du förslag på aktörer som erbjuder lån.

Riskkapital

Riskkapital är en insats som en finansiär gör i ditt företag för att i framtiden kunna få avkastning på insatsen. Riskkapital är ett samlat begrepp för investeringar i företags egna kapital och omfattar både noterade och onoterade företag.

Det kan ta tid att hitta en riskkapitalist som är beredd att investera i just din verksamhet. Därför är det viktigt att du är väl förberedd och insatt.

Vill du ha tips och råd innan du söker riskkapital?

På verksamt.se kan du läsa mer om hur du kan förbereda dig och vad du ska tänka på om du vill söka riskkapital.

Att söka riskkapital på verksamt.se Länk till annan webbplats.

Rådgivning

Oavsett om du har ett nystartat företag eller funnits länge på marknaden så kan det alltid dyka upp frågor där du kan behöva rådgivning eller hjälp. Här har vi samlat erbjudanden från olika aktörer som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Läs gärna igenom alla aktörers erbjudanden för att hitta något som passar dig och den situation du och ditt företag befinner sig i.

Rådgivning