Search

Svenska företag sökes till Green Connections  

Svensk-amerikanska handelskammaren i San Diego söker svenska cleantech-bolag som vill delta i en handelsdelegation till södra Kalifornien och konferensen Green Connections, 15 november.

Green Connections är en konferens där handelskammaren bjuder in företags­ledare från Skandinavien och USA, entreprenörer, myndigheter, forskare och studenter. I år fokuserar vi på Energy Storage, Renewable Energy och Demand Response. 

Bolagen kommer börja sin resa i Los Angeles för att ta del av cleantech-industrin där, för att sedan fortsätta till San Diego för Green Connections-konferensen och ett skräddarsytt program med möten, företagsbesök, seminarium och nätverksträffar utifrån företagens behov och önskemål.

Datum för resan är 11–16 november.

De deltagande bolagen får möjlighet att inspireras av och komma i kontakt med framstående och nytänkande aktörer inom cleantech-branschen vilket kan öppna upp för nya affärsmöjligheter. Detta möjliggörs med hjälp av SACC San Diegos nätverk och vårt samarbete med de främsta cleantechprofilerna i regionen så som CleanTech San Diego, the City of San Diego och the San Diego Regional-Economic-Development-Corporation.

Totalt kommer cirka 12 bolag från Skandinavien att delta.

Anmälan

Anmälan till handelsdelegationen sker till Greenconnections(a)sacc-sandiego.org alternativt direkt till handelskammarens president Hans Janzon, hans.janzon(a)sacc-sandiego.org.

Information om Green Connectionslänk till annan webbplats (på engelska)

Svensk-amerikanska handelskammarenlänk till annan webbplats (på engelska)

 

Till Swedish Cleantech