• Transporter
  • Sverige

Utforska svenska drivmedel i nytt rapportformat

En av Energimyndighetens mest efterfrågade rapporter har stöpts om och publiceras nu för första gången i ett nytt format. Det nya digitala, databaserade formatet ger läsaren större möjlighet att fördjupa sig i informationen om drivmedel på den svenska marknaden.

Energimyndigheten har valt att använda Microsofts verktyg för dataanalys- Power BI för att publicera information om drivmedelsmängder, växthusgasutsläpp, råvaror och ursprungsland. Förutom att redovisa data ger verktyget läsaren möjlighet att själv anpassa rapportens innehåll och utformning.

Läs om rapporten på energimyndigheten.se Länk till annan webbplats.

Titta på drivmedelsrapporten på webben Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.