• Transporter
  • Nordamerika

Företag med lösningar inom mobilitet kan få hjälp att lansera i USA

Nu finns det möjlighet för svenska små och medelstora företag inom mobilitet att delta i programmet Berkeley SkyDeck i USA. Programmet är skräddarsytt för att stötta företag att accelerera sina lösningar.

SkyDeck erbjuder snabbt växande start- och scale-ups ett nätverk med rådgivare, industripartners och ackrediterade investerare. Programmet är skräddarsytt för att stötta företag att accelerera sina lösningar och ger en gedigen introduktion till marknaden i Silicon Valley och Nordamerika.

Sista ansökningsdag

Sista dag för ansökan 2024-09-01, 23:59.

Läs mer och ansök på energimyndigheten.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.