• Avancerade material
  • Sverige

Utlysning: Samverkan kring kommersiella tillämpningar med grafen

I det här erbjudandet finansierar vi tre typer av samverkansprojekt – Genomförbarhetsstudier, Innovationsprojekt samt Demonstratorprojekt. Projekten ska, på olika TRL-nivåer, bidra till nya kommersiella tillämpningar med 2D-material.

Vad kan ni söka för?

Behovsdriven samverkan i tre projektformer – genomförbarhetsstudie, innovationsprojekt eller demonstratorprojekt. Projektet ska handla om hur grafen eller andra 2D-material förbättrar materialegenskaper eller funktioner i en tänkt tillämpning.

Vem kan söka?

Konsortier bestående av företag, universitet, högskolor, forskningsinstitut och andra relevanta juridiska aktörer. Beroende på projektform krävs olika antal och typer av aktörer. Minst ett svenskt företag ska alltid ingå i konsortiet.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdagen är den 7 december, 14:00, 2023.

Läs mer och ansök på vinnova.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.