• Transporter
  • Europa
  • Nordamerika

Så vill Einride bygga ett smartare transportsystem

Bygg ett smartare transportsystem med många mindre och flexibla logistikpunkter. Det är visionen för det svenska teknikföretaget Einride som vill revolutionera transportsektorn genom elektrifiering, digitalisering och automatisering.

Bild: Einride

Från början kretsade affärsidén kring att utveckla eldrivna, självkörande lastbilar. Det gör den fortfarande. Men bolaget tar också ett bredare grepp och erbjuder ”Capacity-as-a-service”, alltså tillgodoser företag med digitala, elektriska och autonoma transportlösningar.

Läs hela artikeln på energi.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.