• Byggnader och infrastruktur
  • Fjärrvärme och fjärrkyla
  • Sverige

Så tycker kunderna om framtidens värmemarknad

Värmekunderna har blivit allt mer intresserade av klimat- och effektfrågor och energidelning. Det är några tydliga trender enligt en ny studie från Värmemarknad Sverige, som även visar att attityden till energibolag är mer positiv än tidigare.

Foto: Stockholm Energi

Studien visar också att klimatfrågan har ökat i betydelse i alla kundsegment och att värmekunder vill bidra till att minska klimatpåverkan. För vissa privata bolag har taxonomin, som handlar om grön finansiering, blivit viktig.

Läs hela artikeln på energi.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.