• Avancerade material
  • Avfall och återvinning
  • Byggnader och infrastruktur
  • Resurser och miljö
  • Asien

Utlysning: Samarbete med Indien inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi

Med erbjudandet vill Vinnova skapa möjligheter till samarbete med Indien inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi. Syftet är att möjliggöra skalbara och flexibla hälsolösningar i båda länderna.

Vad kan ni söka för?

Projekt inom hälsa med fokus på AI-baserad digitalisering, biodesign eller cirkulär ekonomi. Vinnova finansierar forsknings- och utvecklingsaktiviteter i Sverige som resulterar i innovativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar.

Vem kan söka?

Organisationer i Sverige som vill samverka med organisationer i Indien. Vi uppmuntrar deltagande från olika typer av aktörer i Sverige, som företag, universitet, universitetssjukhus och forskningsinstitut. Minst en behovsägare ska ingå i projektet.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 21 december 2023, kl. 14:00.

Läs mer och ansök på vinnova.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.