• Energieffektivisering
  • Sverige

Fokus på energieffektivisering i ny tankesmedja

Intresseorganisationen EEF har visionen att energieffektivisera Sverige. Som ett steg på vägen startar de nu upp en tankesmedja med energieffektivisering i fokus. Syftet är att tillgängliggöra och sprida fakta samt lyfta nya idéer och tankar kring hur vi kan sätta varaktiga energieffektiviserade insatser i centrum.

Fokus Energieffektivisering är en politiskt oberoende tankesmedja som strävar mot verklig förändring. Detta genom att skapa plattformar för samverkan där erfarenhets- och kunskapsutbyte ligger till grund för nya lösningar och reformer som tar oss närmare ett hållbart energisystem.

Läs hela artikeln på energinyheter.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.