• Byggnader och infrastruktur
  • Energieffektivisering
  • Sverige

16 nya projekt bidrar till resurs- och energieffektiv bebyggelse

Renovering med 3D-printat återvunnet biomaterial, hållbara energival för husägare och kunskap kring samkörning av elbilsladdning och värmepump. Det handlar några av de nya forskningsprojekten som får stöd inom forsknings- och innovationsprogrammet E2B2.

E2B2 – energieffektivt byggande och boende, är Energimyndighetens program för forsknings- och utvecklingsprojekt inom resurs- och energieffektiv byggd miljö. I den senaste utlysningen fick Energimyndigheten in 63 ansökningar.

Läs hela artikeln på energimyndigheten.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.