• Transporter
  • Europa

Tävlingscyklistens bolag expanderar i Europa

När hans nya flådiga BMW fastnade i köer och parkeringsletande fick uppfinningen på två hjul komma till undsättning. Tomas Grönqvist, som hade slutat tävlingscykla, trodde att cyklandets höjdpunkt var över. Tre år efter att han grundat cykelserviceföretaget Mioo expanderar det nu inom Europa.

Foto: Mioo

Mioo erbjuder cykelservice via en app där man har tillgång till ett nätverk av rullande hjälpredor i form av cykelentusiaster. Dessa täcker olika stora områden och kan anlitas för att exempelvis laga en punktering eller smörja cykelns kedja.

Läs hela artikeln på di.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.