• Transporter
  • Sverige

Världens expertis inom elfordon möts i Göteborg

I Göteborg sker stora, innovativa satsningar på eldrivna transporter. Det har lockat arrangören av världskongressen Electrical Vehicles Symposium (EVS) att välja staden för sitt globala möte 2025. Då väntas över tio tusen besökare och ledande experter inom elektromobilitet komma till Göteborg.

EVS är den internationellt ledande kongressen för omställning till elektrifiering inom alla transportslag, som samlar tillverkare, myndigheter och forskare från hela världen. I juni 2025 hålls mötet för första gången i Sverige, på Svenska Mässan.

Läs nyheten på businessregiongoteborg.se Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Missa inga nyheter om svensk miljöteknik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och välj de områden inom miljöteknik du är intresserad av.