Search

Fouriertransform

Fouriertransform investerar kapital och är aktiva ägare i tillverkningsrelaterade företag med innovativa och kommersialiserbara produkter och tjänster.

Fouriertransform är ett statligt venture capital-bolag med uppdrag att på kommersiella grunder stärka den internationella konkurrenskraften för svensk industri.

Vad kan Fouriertransform göra för dig?

Fouriertransform erbjuder dig som företagare olika typer av finansieringslösningar, såsom aktiekapital, vinstandelslån och ägarkapital. De arbetar även aktivt med att söka medfinansiärer, vilket kan öka den totala investeringsnivån. Fouriertransform har en gedigen erfarenhet från fordonsindustrin och tillför kompetens och ett brett internationellt nätverk genom att medverka som styrelserepresentanter.

Vem kan söka?

Fouriertransform riktar sig till företag och projekt med produktion och/eller utveckling inom landet. Investeringar görs inom områden där det finns särskilt goda förutsättningar för svensk tillverkningsindustri att hävda sig i konkurrensen. En investering kan i princip ske i alla delar av värdekedjan och i bolagets alla faser, från tidig till mogen fas.

Läs mer om Fouriertransforms investeringskriterierlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer?

Här hittar du mer information om Fouriertransformlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du söka riskkapital?

Kontakta investeringsansvarig inom miljöteknik:


Per Aniansson

08-410 40 606

Skicka e-post