Search

Connect Green Day 2017

Välkommen till en förmiddag full av inspiration, kunskap och interaktion för att främja svensk miljöteknik och mer affärer. Hitta nya affärsmöjligheter, lyssna på miljöteknikbolag som pitchar för att hitta kapital och vidga ditt kontaktnät!

Pitcha din affärSöker du kompetens eller kapital till ditt bolag?

Enskilda möten – Du kan förboka möten med bland andra Energimyndigheten.

Connect Green Day har fyra delar och du väljer själv om du vill delta i hela eller vissa delar av förmiddagen genom att kryssa i vad du vill vara med på i din anmälan.

Tid: 5 maj 08:30 - 12:00

Plats: Clarion Hotel Sign, Stockholm

Andra platser under året:

Umeå 1 juni

Göteborg 3 oktober

Malmö 26 oktober

Program

07.30 - Frukost med affärskontakter som leder vidare

Ta chansen att i samband med en god frukost i lugn och ro skapa nya kontakter. Kanske hittar du en ny affärsrelation som du kan bli framgångsrik tillsammans med!

08.30 - Seminarium med ny tillväxtkunskap

Vi har samlat vassa föreläsare som kommer att ge dig värdefull kunskap under 15 kärnfulla minuter vardera. För att fördjupa dig i något av ämnena anmäler du dig till ett av gruppmötena som följer efter seminariet.

10.30 - Gruppmöten med fördjupad kunskap

Förmiddagen fortsätter med möjlighet att fördjupa dig under 90 minuter tillsammans med någon av föreläsarna eller Connects medarbetare.

12.00 - Lunch med kompetensdelning och fler affärskontakter

Dagen avslutas med gemensam lunch där möjligheterna att reflektera över de nya kunskaperna och knyta djupare eller fler affärskontakter blir helt naturligt.

Kontakt

För mer information kontakta Martin Johansson – Projektledare.
073-730 24 24 eller

martin.johansson@connectsverige.se

Om Connect Green

Connect Green är en långsiktig nationell satsning tillsammans med Energimyndigheten som syftar till att främja svensk miljöteknik.

Målsättningen är att skapa en stark, naturlig och kontinuerlig arena, där gröna entreprenörer och investerare med intresse för miljöteknik kan mötas. Satsningen syftar också till att göra alla parter, både entreprenörer och investerare, väl förberedda inför dessa möten. Rekrytering och utbildning av investerare, affärsutveckling av bolag samt olika fördjupningsaktiviteter är några av insatserna.

Connect Green vänder sig till de entreprenörer som lämnat forskningsstadiet och nu söker kapital för att kommersialisera sina idéer.

Connect Green Day anordnas regelbundet på flera platser i landet. Här varvas intressanta talare med paneldiskussioner. Företag får möjlighet att presentera sin affärsidé för investerare och övrig publik och det finns gott om utrymme för möten.