Search

Connect Green Day 2017

Välkommen till en förmiddag full av inspiration, kunskap och interaktion för att främja svensk miljöteknik och mer affärer. Hitta nya affärsmöjligheter, lyssna på miljöteknikbolag som pitchar för att hitta kapital och vidga ditt kontaktnät!

Om Connect Green

Connect Green är en långsiktig nationell satsning tillsammans med Energimyndigheten som syftar till att främja svensk miljöteknik.

Målsättningen är att skapa en stark, naturlig och kontinuerlig arena, där gröna entreprenörer och investerare med intresse för miljöteknik kan mötas. Satsningen syftar också till att göra alla parter, både entreprenörer och investerare, väl förberedda inför dessa möten. Rekrytering och utbildning av investerare, affärsutveckling av bolag samt olika fördjupningsaktiviteter är några av insatserna.

Connect Green vänder sig till de entreprenörer som lämnat forskningsstadiet och nu söker kapital för att kommersialisera sina idéer.

Connect Green Day anordnas regelbundet på flera platser i landet. Här varvas intressanta talare med paneldiskussioner. Företag får möjlighet att presentera sin affärsidé för investerare och övrig publik och det finns gott om utrymme för möten.