Search

Webbplatsen för nya affärsmöjligheter

Letar ditt företag efter affärskontakter och möjligheter till finansiering? Swedish Cleantech är webbplatsen för svensk miljöteknik där du kan knyta nya kontakter och få hjälp att hitta olika finansieringslösningar.

Swedish Cleantech ingår i ett samarbete mellan privata och offentliga organisationer som samlar information om miljöteknik och gör det lätt för ditt företag att hitta det du behöver.

Här hittar du bland annat Sveriges största samlade lista för event inom miljöteknik. Listan innehåller både svenska och internationella event som riktar sig till företag som vill knyta nya kontakter och hitta möjligheter till affärer. På webbplatsen hittar du också tävlingar för miljöteknikföretag, upphandlingar inom området och utlysningar av olika bidrag.

Vill du ha information om finansiering och rådgivning?

Vi har i samverkan med våra partner tagit fram en guide för finansiering och rådgivning. I guiden hittar du en lista över rådgivare och finansiärer inom olika områden för att du som företagare ska kunna hitta rätt. Guiden är uppdelad på tre områden: rådgivning, bidrag och lån, samt riskkapital.

Gå till guiden för finansiering och rådgivninglänk till annan webbplats

Registrera ditt företag utan kostnad

Du kan också registrera ditt miljöteknikföretag kostnadsfritt hos oss. På så sätt marknadsför du ditt företag och syns för tusentals svenska och internationella köpare och investerare varje månad.

Registrera ditt företaglänk till annan webbplats

Är ditt företag redan med?

Om ditt företag redan finns med och du vill byta ut eller uppdatera din verksamhetstext eller företagsbild kontakta oss via e-post så hjälper vi dig.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information:

Skicka e-post