Search

Serendipity Challenge - tävling för startup- och tillväxtbolag 

Serendpity Challenge

De 50 mest innovativa bolagen som söker till tävlingen får följa med till finaldagarna som äger rum på Almedalens techarena. Sista ansökningsdag är den 3 maj.

Serendipity Challenge är en årlig entreprenörstävling och techarena öppen för alla Sveriges entreprenörsledda bolag i startup- och tillväxtfas. Finaldagarna äger rum under Almedalsveckan där 50 av Sveriges mest innovativa framtidsbolag tävlar om titlarna “Årets startupbolag” och “Årets tillväxtbolag”. Finaldagarna pågår under tre dagar bestående av huvudfinal, seminarier, utställning, affärsmöten, mingel m.m.

Tävlingen syftar till att exponera entreprenörskap och ge bolagsbyggare möjligheten att visa upp sig på den nationella arenan.

Tävlingen ska även lyfta Sverige som grogrund för innovativa framtidsbolag som förändrar, förbättrar och utvecklar sina respektive industrier på global nivå, samt knyta samman entreprenörer, företagsledare, investerare, politiker och samarbetspartners.

Till anmälanlänk till annan webbplats

Serendipity

Serendipity är ”House of Technologies – Home of Entrepreneurs” med specialistkompetens inom innovationsprocesser och bolagsutveckling.

Anmälan till Serendipity Challengelänk till annan webbplats